Špela Bizjan

Trenerka pripravnica (pomoč pri Andrejevih skupinah).

Izobrazba: gimnazijski maturant, trenutno zaključujem dodiplomski univerzitetni program na Fakulteti za šport, smer-Kineziologija

Pridobljene licence: Vaditelj atletike, Učitelj teka na smučeh 2

Športni uspehi: v OŠ sem nastopala na šolskih atletskih tekmovanjih, trinajst let sem plesala jazz balet, modern in step, kjer smo v skupinskih tekmovanjih osvojili več odličji (med drugim 2. mesto na svetovnem prvenstvu), zadnjih pet let pa se ukvarjam s curlingom (večkratna reprezentantka).

Status kategoriziranega športnika državni razred 2013-18.

Reprezentančni nastopi:
Ples: večkratni nastopi na različnih mednarodnih plesnih festivalih ter svetovnem prvenstvu
Curling: Mladinsko prvenstvo – Lohja, Finska (2014); Mladinsko evropsko prvenstvo – Praga, Češka (2015); Svetovno prvenstvo mešanih moštev – Bern, Švica (2015); Evropsko C prvenstvo – Champery, Švica (2015); Winter sport University Carnival – Harbin, Kitajska (2017) ter večkratni nastopi na mednarodnih turnirjih

Trenerske reference: izvajam vadbo za odrasle, vadbo za profesorje, gibalne urice za otroke, delujem tudi kot inštruktor curlinga. Dodatna znanja pridobivam na različnih seminarjih ter na KDU Olimpija v okviru pedagoške prakse.
Delujem tudi v okviru mladih ambasadorjev pri Slovenski antidoping organizaciji, kjer dodatno izpopolnjujem svoja znanja.

Hobiji: branje, plavanje, hribi, potovanja…