VIZITKA

Lokacija: Ob železnici 14

Utežarna se nahaja na naslovu Ob železnici 14 v Zeleni jami. Ulica teče pravokotno na Pokopališko ulico (po kateri tudi pridete z avtomobilom) in je le nekaj km stran od centra Ljubljane. Prostori, v katerih smo, so bili včasih del proizvodnje podjetja Kemira.

Kako priti do nas?

1. Z avtobusom:
V bližini dvorane so štiri postaje, katere so oddaljene 5-10 min od nas:

 • Postaja Tržnica Moste (št. 2, 9, 11, 20, 25)
 • Postaja Tovorni kolodvor (št 2, 22, 24)
 • Postaja Rožičeva (št. 2)
 • Končna postaja avtobusa št. 2 – Zelena Jama

2. Z vlakom:

 • Postaja Ljubljana Vodmat
 • Glavna železniška postaja Ljubljana

3. Z avtomobilom:
Če prihajate izven Ljubljane, zapustite obvoznico na izhodu Lj.-Nove jarše, ki vas pelje direktno na Šmartinsko cesto. Nadaljujte po Šmartinski cesti do Pokopališke ulice koder zavijete levo. Peljete se naravnost mimo Srednje grafične šole (na vaši desni), Policijske postaje Moste (na vaši levi), mimo osnovne šole Vide Pregarc (na vaši desni) in zavijete na koncu ulice levo na ulico Ob železnici.
Pri prvem križišču (po sredini peljejo tračnice) zavijete levo in se zapeljete mimo ograje. Greste mimo prostorov Kemira na vaši levi in Speed d.o.o. na vaši desni. Pred vami se bo pojavilo veliko rumeno oranžno skladišče s kovinskim dvigalom. Za tem samo sledite napotkom do stopnic.

Parkiranje

Prosimo, da avto pustite na velikem parkirišču desno, takoj za ograjo pri uvozu v industrijsko cono, saj pred utežarno parkiranje ni dovoljeno (možno je le ustavljanje).


V kolikor imate kakšno vprašanje, nam ga posredujte. Z veseljem vam bomo odgovorili.

  Ime (obvezno)

  Vaš eMail (obvezno)

  Zadeva

  Sporočilo

  Top