POWERLIFTING

Omogočamo ti treniranje powerliftinga na visokem nivoju. Maksimiziraj svoj potencial in si zagotovi vrhunsko pripravo na naslednjo tekmo!

Spodbujamo tvoje cilje

TRENIRAJ V PROFESIONALNEM OKOLJU

Počep, potisk s prsi in mrtvi dvig lahko izvajaš praktično v vsakem fitnesu. Če pa treniraš že dalj časa ali si se udeležil/a vsaj 1 tekme, se pa zagotovo zavedaš, da ni vsaka oprema enaka. V KDU Olimpija se zavedamo zahtev tvojega treninga in smo v skladu s tem ustvarili prostor, ki je popolnoma prilagojen treningom powerliftinga.

Kaj to pomeni zate? S treniranjem v naših prostorih lahko treninge opravljaš pod vodstvom trenerja na tekmovalni opremi v družbi drugih powerlifting navdušencev.

 

SKUPINSKI TRENINGI

Ponujamo tudi skupinske treninge powerliftinga pod vodstvom trenerja Mateja.

Trener bo zate pripravil plan treningov, ki jih izvajaš pod njegovim nadzorom. Na skupinskih treningih lahko pričakuješ popravke izvedbe vaj ter dodatno motivacijo! 

Skupinski treningi se izvajajo ob torkih in četrtkih od 18:00 do 20:00, ob kombinirani karti pa lahko poleg skupinskih treningov prideš trenirati tudi kadarkoli znotraj našega odpiralnega časa. 

1. BREZPLAČNI UVODNI POSVET

V uvodnem posvetu ti razkažemo naše prostore in se pogovorimo glede tvojih predhodnjih izkušenj s powerliftingom ali drugimi športi.

2. UVODNI TRENING

Na uvodnem treningu dobiš občutek, kako naši treningi zgledajo. S trenerjem se naučiš glavnih gibalnih vzorcev, potrebnih za nadaljnji trening powerliftinga.

3. SKUPINSKI TRENINGI

Trener ti bo pripravil program treningov, ki ga izvajaš pod njegovim vodstvom znotraj skupinskih treningov ali v času open gyma. 

CENIK

Skupinski treningi

SKUPINSKI TRENING 2x TEDENSKO

55 / mesec
  • Članska kartica
  • Program treningov powerliftinga
  • Trening pod vodstvom trenerja 2x tedensko
  • 10 % popust ob nakupu 3 mesečne karte

NEOMEJENA KARTA

75 / mesec
  • Članska kartica
  • Program treningov powerliftinga
  • Trening pod vodstvom trenerja 2x tedensko
  • Neomejen vstop v gym
  • 10 % popust ob nakupu 3 mesečne karte
Powerlifting gym KDU Olimpija
Stojala in platforme
Nič več čakanja v vrsti za edina stojala za počepe! V KDU Olimpija imaš na voljo 4 powerlifting kombinirana stojala znamk Eleiko in Eluir ter 2 platformi za mrtve dvige.
Uteži za powerlifting
Tekmovalne uteži in palice
V KDU Olimpija razumemo, kako pomembna je kakovost uteži in palic pri powerliftingu, sploh če v športu tudi tekmuješ. V naših prostorih najdeš kalibrirane uteži ter palice, ki se uporabljajo na tekmovanjih.
Naprave za asistenčne vaje
Dodatna oprema
Za uspešen trening potrebuješ tudi prostor in opremo za asistenčne vaje. Na voljo imamo proste uteži do 60kg in nekaj glavnih izolacijskih naprav.
Skupinski treningi
Pridruži se skupini trenerja Mateja, ki bo zate pripravil program treningov ter ti bo dvakrat tedensko na skupinskem terminu voljo za dodatne napotke pri izvedbi vaj. Dodatno lahko treninge izvajaš v sklopu open gyma.

Potrebuješ več informacij?

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Tu najdeš odgovore na vprašanja, ki jih pogosto dobivamo o treniranju powerliftinga pri nas.

Če še nikoli nisi treniral/a powerliftinga in bi rad/a začel/a v naši utežarni, se prijavi na brezplačni uvodni posvet. Naš trener ti bo predstavil naše prostore in se s tabo dogovoril za najboljšo obliko sodelovanja. Če želiš, se lahko dogovoriš tudi za ure osebnega trenerstva in tako v najkrajšem času pridobiš največ znanja!

Plan treningov je vključen v karte skupinskih treningov. Open gym karte ne vključujejo trening plana. Če potrebuješ plan treningov, vendar ti skupinski termini ne ustrezajo, nam sporoči in bosta s trenerjem našla skupno rešitev. 

Ne. Predhodna prijava je potrebna izključno pri koriščenju enkratnih obiskov. Ob nakupu dopoldanske ali neomejene mesečne karte, dobiš člansko kartico, ki ti omogoča vstop v gym kadarkoli znotraj odpiralnega časa.