POWERLIFTING

Omogočamo ti treniranje powerliftinga na visokem nivoju. Maksimiziraj svoj potencial in si zagotovi vrhunsko pripravo na naslednjo tekmo!

Spodbujamo tvoje cilje

TRENIRAJ V PROFESIONALNEM OKOLJU

Počep, potisk s prsi in mrtvi dvig lahko izvajaš praktično v vsakem fitnesu. Če pa treniraš že dalj časa ali si se udeležil/a vsaj 1 tekme, se pa zagotovo zavedaš, da ni vsaka oprema enaka. V KDU Olimpija se zavedamo zahtev tvojega treninga in smo v skladu s tem ustvarili prostor, ki je popolnoma prilagojen treningom powerliftinga.

Kaj to pomeni zate? S treniranjem v naših prostorih lahko treninge opravljaš na tekmovalni opremi v družbi drugih powerlifting navdušencev.

Powerlifting gym KDU Olimpija
Stojala in platforme
Nič več čakanja v vrsti za edina stojala za počepe! V KDU Olimpija imaš na voljo 4 powerlifting kombinirana stojala znamk Eleiko in Eluir ter 2 platformi za mrtve dvige.
Uteži za powerlifting
Tekmovalne uteži in palice
V KDU Olimpija razumemo, kako pomembna je kakovost uteži in palic pri powerliftingu, sploh če v športu tudi tekmuješ. V naših prostorih najdeš kalibrirane uteži ter palice, ki se uporabljajo na tekmovanjih.
Naprave za asistenčne vaje
Dodatna oprema
Za uspešen trening potrebuješ tudi prostor in opremo za asistenčne vaje. Na voljo imamo proste uteži do 60kg in nekaj glavnih izolacijskih naprav.

KAKO TRENIRAŠ POWERLIFTING V KDU OLIMPIJA?

1. PRIJAVIŠ SE NA PRVI OBISK

Tvojo prijavo potrebujemo, da ti lahko zagotovimo čim lažji vstop v naše prostore

2. VPIS

Ob vpisu dobiš klubsko majico in člansko kartico, s katero dostopaš do naših prostorov.

3. TRENIRAŠ, KADAR ŽELIŠ

Delovni čas utežarne vsak dan od 5:30 do 23:00 (tudi med prazniki), tako lahko treninge prilagodiš svojim obveznostim.

CENIK

ENKRATNI OBISK

10 / obisk
  • Enkratni vstop
  • Potrebna je predhodna najava
  • Popust ob nakupu mesečne karte

VIKEND KARTA

25 / mesec
  • Članska kartica
  • Neomejeno število mesečnih obiskov ob sobotah in nedeljah

DOPOLDANSKA KARTA

39 / mesec
  • Vstop med 5:30 in 12:00
  • Neomejeno število mesečnih obiskov

NEOMEJENA KARTA

65 / mesec
  • Delovni čas med 5:30 in 23:00
  • Neomejeno število mesečnih obiskov

Potrebuješ več informacij?

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Tu najdeš odgovore na vprašanja, ki jih pogosto dobivamo o treniranju powerliftinga pri nas.

Če še nikoli nisi treniral/a powerliftinga in bi rad/a začel/a v naši utežarni, nam to sporoči na enega od naših kontaktov. Z našim trenerjem se lahko dogovoriš za ure osebnega trenerstva ali pa treniraš sam/a s svojim programom treningov.

Ne, mesečna karta vključuje neomejen dostop do prostorov. Člani si po navadi sami priskrbijo ustrezen plan treningov. Če na tem področju potrebuješ pomoč, nas lahko kontaktiraš in ti bomo pomagali.

Ne. Predhodna prijava je potrebna izključno pri koriščenju enkratnih obiskov. Ob nakupu dopoldanske ali neomejene mesečne karte, dobiš člansko kartico, ki ti omogoča vstop v gym kadarkoli znotraj odpiralnega časa.